Over ons

Trouwreportages.
Jullie trouwdag is een zeer bijzondere dag en moet daarom met zorg en toewijding worden vastgelegd.
Wij verzorgen bij voorkeur  uw trouwfoto’s op een ouderwetse manier. Dus mooie foto’s ingeplakt in een fotoboek dat door uzelf aangeleverd wordt (omdat hier een grote keuze in is).
Natuurlijk is een voorgedrukt digitaal fotoboek ook mogelijk.
Wij zijn desgewenst de gehele dag aanwezig: vanaf het aankleden en de kapper tot aan het feest, waardoor we ook veel leuke tussendoorkiekjes kunnen maken die wij op een cd/ dvd of een digitaal voorbedrukt boekje  bij het fotoboek leveren. Verder zijn al uw wensen / ideeën bespreekbaar. De fotograaf komt altijd met zijn vrouwelijke assistente  die desgewenst bij het aankleden van de bruid aanwezig is. Trouwreportage v.a. €  750,- ex btw houdt in: fotograaf gehele dag aanwezig  (behalve tijdens het feest), uw fotoboek (liefst vierkant) door ons verzorgd met digitaal bewerkte foto’s afgedrukt op kwaliteitspapier.

Interieur en Exterieurfotografie.
Ook wanneer u foto’s nodig heeft van het in- of exterieur van uw (bedrijfs)pand voor plaatsing op een website of in een tijdschrift of folder bent u bij ons aan het juiste adres. De foto’s worden geheel bewerkt en digitaal aangeleverd voor gebruik door webmaster of drukker.

Portretfotografie.
Wij verzorgen uw familieportret, kinderfoto’s, zwangerschapsfoto’s en dergelijke zowel in onze studio als op locatie.

Deze advertentie is geplaatst in " In Verwachting Vol Verwachting "

buik

Bij ons kunt u voor studioreportages en andere foto opdrachten ook in de avonduren en in het weekend terecht .

Bel gerust voor meer informatie.